Willem De Coninck                                                   Thijs Renson              
 willem@pilooot.com                                             thijs@pilooot.com

PILOOOT is het initiatief van twee gedreven Leuvenaars, Thijs Renson en Willem De Coninck.
Onze reis begon in 2019 met een impulsief idee om kosten te besparen tijdens een zes maanden durende reis door Latijns-Amerika. Ons plan was eenvoudig: in ruil voor enkele drone-foto's van de verblijfplaatsen zouden we gratis kunnen overnachten. We namen contact op met talloze hotels en zetten in korte tijd een voorlopige website op. Die kreeg de naam 'PILOOOT.', verwijzend naar het feit dat we destijds alleen een drone in ons bezit hadden. Tot onze verbazing was er veel belangstelling voor onze dienst en werden we overladen met aanbiedingen voor slaapplekken.
Eenmaal terug in België besloten we deze aanpak voort te zetten door ook daadwerkelijk promotiewerk aan te bieden aan KMO's in Leuven en omgeving. Zo werd PILOOOT. officieel gelanceerd in 2020.
Sinds onze start in 2019, hebben we enorm veel geleerd, geïnvesteerd en is de kwaliteit van onze content gestaag verbeterd. Onze ambitie was om ons bedrijf te laten groeien tot een volwaardig marketingbureau dat geen enkel project uit de weg gaat... En die droom is meer en meer werkelijkheid aan het worden.

Doorheen de jaren is onze passie onveranderd gebleven en blijven we streven naar groei en excellentie, terwijl we iedere dag genieten van het leerproces!
Indien je interesse hebt in een samenwerking, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
GSM                                     :             0479 81 89 63     
    
  E-mail                                    :         contact@pilooot.com   
 

BTW                                     :            
BE 0754 936 053
  ​​​​​​​
Back to Top